Rätt och fel

 Jag tror jag har skrivit om detta förut, men jag känner för min egen skull att jag ta upp det igen.
Jag vill ju göra sånt som känns rätt för mig. Jag har också sagt till mig själv länge nu att: Jag inte ska göra om alla dom misstag som jag tycker att jag gjorde förra året. Dessutom vill jag ju inte göra några fel så jag sabbar för mig själv på sikt. Jag vill lyckas med allt som jag har sagt  att jag ska fixa och då har jag liksom inte råd att göra några fel. Jag måste priorietera rätt och jag tycker att jag klarar av det. 
Fast det jobbig är att ha tålamod och inte sluta bry sig. 
 
Jag tänker nog nästan varje dag nu att jag bara ska göra det som faller mig in för stunden och sluta bry mig om att försöka kämpa in den ena målsättningen efter den andra. Samtidigt så vill jag så gärna klara av att fixa allt. 
Jag känner inte att jag kan göra både och. Det är lite jobbigt, men jag tänker hela tiden att allt komer att kännas så bra när jag har nått mina mål. Den känslan när man lyckas med något som man har kämpat med lite mer är så mycket bättre än att "bara" lyckas med sånt som inte kräver någon ansträngning alls. 
 
Jag vill liksom nå känslan av att lyckas med saker som kräver lite av mig, och det är det som får mig att hela tiden göra det som känns mest rätt för mig. Jag tror att jag  gör rätt och inte fel, sen säger jag inte att jag alltid har rätt. Men för mig känns det rätt och då har jag på något sätt alltid rätt, även om jag skulle ha fel.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE