Nu är det nog klart.

Nu ska det vara klart. Under de närmaste dagarna kommer jag att nå det  "ekonomimålet" som jag har kämpat med att nå sedan i början av detta året. Idag fick jag nämligen dom besked jag ville ha. Jag kommer att få in så mycket pengar nu så att jag bara kan fixa allt på det sätt som jag ville få det fixat från början. Allt tror jag kommer att vara klart redan denna veckan, och det är ju mycket bättre än vad jag trodde från början. 
 
Jag känner mig nu lite tom igen. Jag har gått runt i typ ett halvår  och haft detta  med att jag ska nå mitt ekonomimål och tusen tankar har snurrat i huvudet om hur jag ska göra för att fixa det. Jag har tänkt varenda månad, inför varje nytt delmål som jag har haft att jag inte kommer att fixa det delmålet jag har  satt upp för den enskilda månaden, men jag har alltid fixat det. När man har fixat ett av delmålen så måste man på något sätt börja om. In i en ny månad med mer kämpande, framförallt med mycket tålamodet. Det känns många gånger tufft. Det största påfrestningen blir mentalt när man hela tiden måste kämpa på, och sen bara börja om för att sen fortsätta kämpa och ha tålamod.
 
Jag har känt mig tvungen att greja med min ekonomi för att jag gjorde så många fel förra året. Många dumma och felaktiga ekonomiska beslut gjorde att jag kände att jag måste vända den ganska dåliga trend som jag var inne i när det gällde pengar In, ut och vad jag sen fIck behålla. På alla fel jag gjorde förra året så har jag nu tagit konsekvenserna av dom. Jag tog tag i allt för att jag ville vända det dåliga till nånting bra. Jag löste problemen och nu känns det som jag har vänt allt till min fördel. 
 
Nu vill jag ändå säga att: Allt är inte klart än. Jag har mer att göra med denna "ekonomigrej". Men det är ändå så klart så att jag nu bara behöver vänta en, eller några dagar på pengar som jag idag har blivit garanterad att jag ska få in.
 
På ett sätt känns det bra att jag kunde rätta till alla fel som jag anser mig ha gjort under förra året. Samtidigt känns det så dumt att jag inte tänkte på detta, redan för ett år sedan. Det var under andra halvan av 2017 som jag dummade mig.Hade jag tänkt smartare och varit mer rationell för ett år sedan,  då hade jag behövt tänka på att kämpa på med denna skiten under detta halvåret (2018). Men nu är det klart. Så gott som klart i alla fall. Jag kan känna mig rätt säker på det nu.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE