Lördag (2018 05 26)

 
Jag känner mig ganska pigg nu och jag vill just nu bara greja och greja med hur mycket som helst. Känner jag att jag har bra energi så är det väl bara at köra på det.
 
Kört buss har jag gjort denna lördag. Det blev ganska tufft. Mycket folk som åkte, men jag hade bra körning idag. Skönt att man är ledig imorgon. 
 
 
Annars som sagt så känner jag att jag har mycket energi kvar i kroppen, trots en arbetsdag på 8 timmar. Jag ska använda min kraft och energi till att "kötta" självbiografi ikväll. Jag har väl just nu 40% publiceringsklara inlägg. Det känns bra och att jag nu kan se slutet på den grejen med självbiografin gör mig ju också att jag blir lite extra taggad på att verkligen sitta ner nu och "kötta". Det spelar liksom igen roll längre att jag har röjt, jobbat och grejat hur mycket som helst under de senaste dagarna. Jag känner att jag bara orkar mera. Självbiografin är ju snart färdig. Min ekonomiska målsättning sätter jag snart också. Det handlar kanske bara om några veckor och sen är allt fixat och klart. Det känns därför extra bra i kroppen. Man är peppad och taggad till max, men jag måste tänka på att inget är klart förrän det verkligen är klart. jag måste verkligen greja och vara noga in i det sista nu. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE