Kämpar och vinner tillsammans

 
 
Ja har suttit massagestolen och kollat på pingis under eftermiddagen och kvällen. Sverige vann mot Taiwan och är nu i kvartsfinal. Imorgon får dom möta England. 
 
Jag tycker det har varit så kul att se Sverige. Dom kämpar och vinner tillsammans. Om en spelare förlorar en match så går någon annan in och vinner. Dessutom har Sverige en bra fjärde och femte spelare i laget också. Det är ju bara tre som spelar en lagmatch i pingis, men om någon i laget av någon anledning inte skulle kunna spela en match så finns det andra som också kan gå in och ta matcher. Alla spelare i Sveriges lag har jag faktiskt vunnit matcher i årets lag-VM. Det gör ju att man får den där tryggheten i ett lag. Pressen blir inte på så stor på någon spelare att han måste ta matcher. 
 
Det är så sjukt kul att se att Sverige har så bra lagmoral och att dom är så fantastiskt bra på att stötta varandra. Dom är proffs ute i fingertopparna och alla spelarna har hittills gjort ett mycket bra VM. Det ska bli otroligt kul att fortsätta följa Sverige i VM. 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE