Det viktigaste är ju att man mår bra.

(null)
 Oj! Vilken jäkla dag jag har haft. Det har varit nåt hela dan. Jag har fått massor av mail, telefonsamtal och SMS. De handlade om saker där jag typ måste bestämma mig direkt. "Take it or leave it", typ. Det kunde också handla om räkningar eller några nya uppdateringar från jobbet (bussföretaget)
 
Folk har frågat mig massor med saker idag. Det blir nog nej på de mesta av vad folk har frågat mig om. Säkert kommer jag att få ta en del skit för att jag säger nej, eller bara strungar i vissa saker. Men mitt fokus ligger ju egentligen just nu bara på: Jobbet fram till min semester, få loss pengar och få klart självbiografin inom en månad eller kanske två. Mycket annat är inte intressant för mig just nu. Även om jag blev lite nyfiken på vissa saker som jag fick meddelanden eller telefonsamtal om idag. Livet är fullt av möjligheter, men man behöver ju inte ta alla möjligheter som man får i livet. Det viktigaste är ju att man mår bra, och det gör jag.
(null)
 
Nu ska jag slappa och kolla på film. Jag skiter i vad jag får för mer uppdateringar i telefonen. Det känns som det räcker för idag. 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE