Fredagens tankar.

 Ganska lugn dag har jag haft. Jobbat har jag gjort, men det var väldigt lugnt. Man kan säga att det märktes att så många var lediga just idag. För min egen del  känns det skönt att få vara ledig denna helgen. Nästa vecka blir däremot ganska jobbig, om jag ser vad jag har för typ av pass som jag ska köra. Helst ska man väl inte tänka på det nu. Bättre att njuta av ledigheten. Hoppas det fina vädret håller i sig. 
 
Jag har tänkt att jag ska sitta mycket med min självbiografi i helgen. Jag ska göra så mycket så jag sen tänker: WOW!!! Vad mycket jag har fåt gjort. Nu är det inte så mycket kvar. Det kanske blir svårt, men jag känner att färdigställandet av detta flyter på¨ganska bra. Jag får mycket gjort på ganska kort tid. Det gäller bara att jag sätter mig ner och enbart fokuserar på självbiografin. Det känns också motiverande att hålla på med detta eftersom jag håller på med färdigställandet mer än att skapa nya berättelser. Jag hoppas att jag ikväll och hela helgen orkar att "kötta" på med detta. Jag vill ju bara bli färdig nu!!!
 
En annan grej som jag tänker mycket på nu är att jag vet att det snart kommer att börja rulla in en hel del pengar. Maj och juni månad brukar vara bra månader när det gäller pengar in. Detta är naturligvis något som jag gillar, men samtidigt vet jag att jag kommer att få ta så mycket skit för det också. Det känns lite jobbigt att redan nu vet detta. Samtidigt kan jag känna att om jag under maj och juni får in nästan dubbelt så mycket pengar mot vad jag normalt sett brukar få in så får det väl vara värt att ta lite skit för det. Samtidigt förstår jag att vissa vill bråka med mig. Pengar har ju ändå ett värde. Folk som vill ta del av dom bråkar ju för att det är värdefullt. Man bråkar ju liksom aldrig om det värdelösa. 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE