Behöver ju bara falla över mållinjen.

Jag känner mig fortfarande ganska tom. Jag har också blivit lite snurrig i huvudet. Jag gör vad jag har att göra under dagarna, men jag märker att jag kan glömma att jag ska göra något en minut efter att jag har tänkt på det. Den "urladdningen" som detta blev med att få loss alla pengar har nu gjort att jag känner mig så tom och snurrig.
 
Dessutom fick jag en tanke som jag snabbt kände att jag fick förtränga. Först kändes tanken jag fick bra och jag tänke för en sekund att jag gör någonting annat än att sätta mitt ekonomimål. Sen kom den där tanken att om jag gör något annat, då kommer jag att ångra mig och jag kommer återigen säga att jag har gjort fel. Målet under detta året har ju bl.a varit att jag ska göra sånt som känns mest rätt att göra. Det är inte alltid det samma som att göra vad man helst skulle vilja göra för stunden. 
 
Det vore ju väldigt fel av mig att inte slutföra detta nu som jag har kämpat med i ett halvår för att fixa. Jag får in dom sista pengarna imorgon , eller på måndag. Om jag inte bryr mig om att slutföra det jag har kämpat för nu när jag bara behöver "falla över mållinjen" Då gör jag ju naturligvis fel. Fixa jag inte detta nu när alla pengar finns och jag inte behöver kämpa mer med detta, om jag fixar allt nu, då är jag ju bara dum i huvudet om jag väljer att göra något helt annat än vad det var tänkt från början.
 
Problemet är nog den abstinens jag känner. Jag har pengar nu och ännu mera får jag väldigt  snart. Jag kan göra så mycket annat, och jag känner av ett litet beroende på att göra mer än att bara sitta still och vänta in vissa datum. Datum där jag vet att jag får in mer pengar. Pengar som jag sen investerar vidare och för att jag ska tjäna ännu mer pengar. Allt detta känns mest rätt att göra just nu. Det känns värt att kämpa in det och hålla på i ca sex månader med det, men samtidigt är det ett helvete när de finns så mycket annat som jag skulle vilja göra, för pengar som jag redan har, men jag kan inte för då sabbar jag det jag verklogen vill göra, och som känns mest rätt att göra. 
 
När det nu känns lite tomt och snurrigt, då tappar man lätt fokus. Det får inte hända nu. Jag är ju på "mållinjen". Jag ska ju bara falla över den. Semn är ju mitt mål med min ekonomi klart för i år. Fan ta mig om jag sabbar allt nu!
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE