1 maj

 Jag köttar på idag. Jag köttar självbiografi. Jag köttar pingis. 
 
Jag grejar mycket med självbiografin idag. Förhoppningsvis orkar jag "kötta" på nu i några dagar. Jag ändrar lite texter och liksom färdigställer alla inlägg. Jag jobbar på systematiskt och jag vill få allt i kronologisk ordning. Jag vill bli färdig ganska snart så att jag kan komma till punkten där jag bara kan trycka på publicerarknappen.
 
Man blir lite snurrig i huvudet. De finns mycket texter som är jobbiga att gå igenom. Vissa händelser ur mitt liv är inte roliga att ta upp igen, men jag känner att detta måste jag ta mig igenom. I vissa stunder blir man helt slut av allt man läser. Jag koncenterar mig ju också ganska mycket när jag sitter här och läser vad jag har skrivit. Många inlägg har jag gå igenom och jag vill vara extra noga med allt nu. Jag kommer nog inte att ändra mer efter att jag har gått igenom allt denna gången. Publicerandet blir ju nästa steg, och dit vill jag komma så fort som möjligt. Jag är ju ledig några dagar under dena veckan så jag borde ju hinna gå igenom väldigt mycket under denna perioden som jag nu har av ledighet.
 
 
Mycket pingis blir det också nu. Jag köttar i timmar där också. Detta är ju den bästa pingisen man kan titta på och det är kul att svenskarna spelar så bra. Även jag inte tror att damerna når något slutspel så tycker jag ändå att dom hittills har spelat riktigt bra under detta Lag-VM. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE