Tankar denna morgonen (2018 03 10)

Ska ha en bra ledig dag. Jag har tänkt att jag ska skriva mycket texter under dagen. Hoppas jag få ner alla tankar jag har i text. Jag har länge bara gått runt och tänkt att jag ska skriva detta och detta, men allt stannar vid tankar och när jag inte skriver ner något direkt när  jag tänker att jag vill få ner en tanke i text, då glömmer jag minst hälfen om jag försöker att skriva ner sånt jag tänkte på för kanske en eller två dagar sedan. 
 
I dag har jag tänkt att försöka sitta och tänka och skriva mycket. Texterna kan landa i blogginlägg eller mer självbiografiskrivande. När det gäller självbiografin så har jag nog nu kommit till den punkten där jag känner att jag vill publicera den, men det händer inte just nu. Det kommer att dröja ett tag till. Men jag känner att sånt jag har tänker att jag har kvar att göra kommer nu att vara slutet på det arbetet med självbiografin. Jag tänker inte komma på mer saker att skriva om eller fundera mer på om jag ska göra si eller så. Jag ska komma till ett avslut och inom en snar framtid lägga fram allt de som jag tänker att jag vill publicera. Jag kommer att få ta bort texter. De finns absolut berättelser som jag inte känner att jag är redo att berätta för någon om. Vissa berättelser är ju också av ett sådant slag att jag nog aldrig kommer att vilja berätta precis allt. 
 
Annars då?
 
Jag längtar efter våren och kanske också sommaren. Jag tycker vintern har varit för lång nu. Jag vill ha vår. När våren väl är här då kommer också sommaren av bara farten. Dessutom brukar jag komma på massor med saker under våren som vill göra under våren och sommaren. Vårkänslorna liksom sätter fart på hjärnan. Under vintern har man ju mest varit negativ och jag tycker ofta  att mycket bara känns jobbigt att ta tag i. Det är för kallt för att göra det, eller det är för mörkt för att göra så. 
 
Jag hoppas snart att snön förvsinner snart. Jag ångrar nu att jag inte har tagit några veckor och försvunnit från snön. Det hade ju passat bra nu att vid denna tiden på året dragit på någon solresa. Typ Thailand hade inte varit fel. Under dessa första månader på detta året  har jag ju tänkt mycket på att jag inte ska göra om alla dom misstag som jag gjorde förra året. Till nästa år kan jag ju tänka på att jag inte ska göra om samma misstag som jag nu har gjort. Det vill säga att vara kvar i vinter och kyla. Bättre att dra till någon plats där man kan bada i poolen eller gå ut och lägga sig i solen,  under just denna tiden på året. Den här j'vla vintern har jag tröttnat på för länge sen, och då har ändå årets vinter varit ganska mild, om jag nu ska jämföra med andra j'vla vintrar som jag har hunnit vara med om i mitt liv.  
 
Hoppas ni får en trevlig helg och hittar på mycket av sånt som ni tycker om att göra.  En tanke som har "ploppat" upp hos mig det är att jag kanske ska kolla "Mellon" ikväll. Jag vet att jag typ förra året sa att jag aldrig mer sak kolla på det programmet, men denna lördag kan jag nog tänka mig att titta i alla fall. Bristen på annat att göra och att jag känner att jag vill ta det betydligt lugnare denna helgen än vad jag har gjort tidigare under denna veckan kan göra att jag kollar Mellon ikväll.
 
Om jag ska hoppas på en vinnare av "Mellon" så skulle jag tycka att det skulle vara kul och Mariette vann hela skiten. Hon har ju en fantastisk röst och är en otroligt bra artist. Det är nog inte mitt tips att hon vinner, men jag hoppas på henne.
 

Miranda
03 March, kl. 12:34 | Blogg;

Hej Danne! Skulle du kunna hälsa till Lotta i Göteborg som fyller 31 år idag?

Ha det bäst! Kramar

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE