Onsdag (2018 03 28)

 Jag var  uppe skuttade klockan 04:30 i morse. Sen "taggade" jag till jobbet en timme senare. Jobbade på i den blå bussen och det kändes väl ganska lugnt. Soligt och fint var det, och är det. Snart kan man nog säga att våren är här på riktigt.
Jag har haft rast sedan klockan 10:00. Nu i skrivandets stund så är kl 12:00 och jag har rast i ca 2 timmar till. Jag har grejat med nånting hela tiden sen jag tog rast för två timmar sedan. allt går i ett och i varandra. Jag gör vad jag ser, eller så tar jag tag i det jag bara tänker på och sen rullar det bara på liksom. Öhh...
 
Jag känner nu att jag behöver få sova lite. Ta någon timme och bara inte göra nånting. Under eftermiddagen har jag ju mera jobb och har man lyckats att sova någon timme mitt på dagen  så är det något som känns skönt för kroppen under jobbtimmarna under eftermiddagen.  Man känner sig då inte så jävla trött när man är på jobbet. Tröttheten kommer på kvällen istället och då ska man ju sova för att sen orka upp till nästa dags arbete. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE