Nu vill jag bli bättre på det "gröna".

På jobbet blir jag varje dag påmind om att det finns något som heter: "DEN GRÖNA RESAN". Med några få ord så kan man säga att "DEN GRÖNA RESAN" handlar om att man inte ska bromsa bort för mycket fart. Alltså man ska hålla en sådan hastighet att så att man så lite som möjligt ska behöva använda bromsen
 
När jag är ute och kör så har jag en bl.a en liten dataskärm som visar mig hur jag kör. På denna skärm visas en behållare med en grön vätska i. Vätskan i behållaren stiger eller sjunker beroende på hur jag kör. Målet är att så mycket vätska ska finnas kvar i behållaren efter varje avslutat körpass. En helhetsbedömning görs på hur man kör och sen är man grön, gul eller röd förare beronde på körsättet. Grön förare är ju alltid det man ska sträva efter att bli. Röd ska man inte vara.
 
Detta har vi haft på jobbet i några år nu och jag har varierat lite mella det gröna och det gula. Målet är alltid grönt. I dag när jag kollade mina sk värden mer ingående. Då fick jag se att det inte såg så bra ut som jag för att jag själv skulle känna att det var ok. Därför bestämde jag mig just i dag för att sträva efter att ha hålla behållaren så jävla grön det bara kan. Jag ska nu tänka på detta mer än tidigare.  Jag berättar om några veckor hur mycket bättre jag har blivit.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE