”Kvälls-PW” 💙💖

I 4 dagar har jag grejat och jobbat som fan. Igår när jag kom hem från jobbet kände jag mig så sunkig och sliten. Jag ville bli av med den känslan fort. Jag har lärt mig nu att det inte hjälper att tex bara sätta sig soffan och kolla på TV. Det bättre att röra på sig om man känner sig trött och snurrig i huvudet. 
 
Jag kändes tufft att vara ute på en POWERWALK (PW) efter att denna veckan har varit som den har varit för mig. Det blev snabbt mörkt också så jag tappat nog lite energin av det. Jag känner mig alltid bättre på morgonen när jag ska ut och röra på mig. Jag var ute i två timmar. Jag gick förbi en macka och köpte en dricka som jag halsade snabbt. Efter det blev jag stum i benen. Jag kände att jag fick lite ont i kroppen. Förmodligen var jag jävligt trött också. 
 
Den sista halvtimmen på gårdagens PW kändes väldigt tung. Jag längtat då mest hem. När jag kom kröp jag typ i säng nästan direkt. Idag (långfredag) känns det annars bra. Jag tror att gårdagens PW gjorde nytta. Jag känner mig betydligt piggare och mindre snurrig i huvudet nu. Jag fick väl ur mig mycket under gårdagens PW.
(null)
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE