Jag glömmer ofta en grej.

 Jag vet inte om jag är slarvig eller bara glömsk. Kanske är det båda delarna. Jag missar ofta en detalj i typ allt jag gör. Det är typ oftast inget som är någon stor sak i mitt liv, men ibland kan det ändå störa mig att jag typ alltid missar en detalj som sen gör att jag får fixa det vid ett senare tillfälle. När jag handlar i affären så glömmer jag nästan alltid att köpa en vara som jag innan tänkte att jag skulle få köpt. Ibland kan jag tänka att jag ska få gjort 10 saker på jobbet, men när jasg har gjort min arbetsdag och kommer hem så kommer jag ibland på att jag kanske fick gjort 9 saker och missade nr 10. Då får jag lägga den på minnet och fixa den dagen efter. 
 
När jag var åkte till Stockholm i maj förra året så glömde jag: Tandborste, tandkräm, parfym, gelê och hårborste. Jag skulle den gången ut och festa med kanske några av dom coolaste tjejerna som finns. Det var ju bara att gå ut och handla Stockholm när jag glömde  dom grejerna hemma. När jag var ute i Stockholm för att handla sånt jag hade glömt då¨glömde jag ändå att handla hårborste. Jag glömmer alltid en grej när jag ska göra något. Typiskt mig liksom.
 
Att jag är lite glömsk eller slarvig är ändå något som jag kan leva med. I typ allt jag gör så grejar jag och fixar själv. Jag orkar liksom inte planera allt in i minsta detalj och dubbelkolla allt innan gör något. Jag kan ta att jag glömmer något en dag som jag sen fixar jag det kanske till nästa dag. Det kanske inte är så konstigt att man är lite snurrig i huvudet ibland. Jag vet inte hur många gånger jag tex går ut genom dörren och nedför trapporna, för att sen gå tillbaka för att känna att jag verkligen låste dörren. Det man inte har i huvudet får man fan ha i benen.
 Undra vad jag glömmer nästa gång jag gör nånting? Undra vad jag har glömt att göra under tiden jag skrev detta blogginlägget.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE