Snart fixar jag ett nytt mål.

 
Sköna semsterdagar. Nu har det fina vädret kommit tillbaka också. Det känns bra att jag har några veckor kvar av min semester. Man behöver inte bry sig om klockan. Man behöver inte tänka på att förbereda sig inför en dag av arbete. Man behöver inte tänka på jobb överhuvudtaget. Det känns som lyx att jag tex kan unna moig ett glas bubbel, precis när jag vill.
 
Nu börjar jag känna hur den ena grejen löser sig efter den andra. Jag har ju några målsättningar för i år. Om jag tänker efter så har jag 6 olika mål Jag har fixat 2. Idag har jag gjort så mycket så att under nästa vecka har fixat mål nr 3. Det känns så bra nu att jag nästan börjar gråta av lycka. Jag behöver inte kämpa för det. Jag bara fixar det. När man väl har fixat något så känns det efteråt som att det var relativt lätt, men det är svårt när det känns som man har lång kvar till det där specifika målet. 
 
Nu känns det i alla fall bra. V 28 kommer jag att vara så glad över att jag har fixat mål nummer 3. Nu när ca halva året av 2018 har passerat så har jag fixat hälften av alla mina mål som jag har 2018. Eftersom jag nu har den andra halvan av året på mig tat försöka nå mina 3 återstående mål, så borde jag ju loogiskt sätt kunna fixa. Mycket är också redan nu så klart det kan bli. Jag behöver bara leva i nuet och tro på att jag kan klara vad jag än vill fixa.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE