Släpp detta nu!!

Ibland får man stå ut med folk som man bara inte kan bli något annat är förbannad på.
 
Igår var en person på mig på ett sätt som sen gjorde att jag inte kan tycka något annat än att denna person är helt jävla dum i huvudet. Vad det var och exakt, och vad personen sa tänker jag inte gå in på, men jag har så svårt för människor som ibland bara öpnnar käften utan att ens tänka en tanke på om det är möjligt eller omöjligt att faktiskt göra det som dom tycker att man borde ha gjort.
 
Det denna personen vad på mig om, och som han tyckte att jag borde ha gjort bättre var just en sådan grej som var helt omöjlig att fixa. Först tänkte jag  bara: Skojar han med mig, eller menar han allvar när han säger så?  Sen när jag hade tänkt efter lite så kunde jag inte komma fram till något annat än att han faktiskt menade allvar med vad han sa, och detta gjorde bara att jag tänkte att denna person måste ju vara helt jävla dum i huvudet. Jag kunde verkligen inte tänka något annat, med tanke på vad han hade sagt. 
 
Jag tänkte på detta mycket igår. Idag har jag också tänkt en hel del. Igår förstörde detta liksom min dag. Idag vet jag inte, men jag måste ju släppa detta nu. Jag tänkte säkert detta tanken, minst 150 gånger igår. Släpp detta nu, släpp detta nu, men det gick liksom inte. Jag bara avskyr folk som är så jävla "puckade" så att man inte tror att det är sant när dom säger vissa saker.
 
 
Nu har jag nog släppt detta. Jag har ju skrivit ner det och har jag fått ner något i text, då brukar de mesta av detta sen försvinna ur mitt huvud. Detta var ju heller ingen stor grej i mitt liv. Ibland får man bara bita ihop och stå ut med vissa saker. Jag försöker att inte tycka att vissa är dumma i huvudet. Jag vill inte vara en sådan person som tycker det om folk, men när en person sa det han sa igår, då var det bara jävligt svårt att tycka något annat än vad jag faktiskt tyckte. 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE