Onsdag (2018 06 06)

Skönt med en ledig dag mitt i veckan. Denna veckan är ju ett grymt bra vecka för mig, om jag bara ser till busskörning och ledighet. Jag har jobbat måndag och tisdag. Jag är ledig idag, jobbar imorgen. Sen blir jag ledig: fredag lördag och söndag. Dessutom har jag haft bra körning både under måndagen och tisdagen. Jag har också bra körning imorgon. Lägg nu till också att jag är nöjd med hur jag har fått till min ekonomiska situation igen, så kan man väl bara säga att mycket just nu är väldigt bra?
 
 
Idag blev det lite träning. Jag skrev ju igår att ett av alla mål jag har nu under den närmaste framtiden det är att komma igång med lite rörelse och träning. Idag blev det en löprunda. För min del var det årets första. Bättre sent än aldrig. Det gick åt helvete. Jag försökte springa 12 km. Jag orkade typ 6 km, sen började jag gå och springa lite då och då. När jag hade tagit mig runt 1 mil och hade 2 km kvar då stannade jag bara och började helt att gå istället. Jag stannade helt en gång för broöppning och fick vänta i tio minuter innan jag kunde gå vidare. 
Jag är ändå nöjd med att jag har kommit igång med någon form av rörelse och träning nu. Jag har genom åren lärt mig att jag aldrig kommer att tycka att det är skönta att träna. Känslan av allt som är bra med träning, kommer för min del efteråt. Den känslan som jag får efter att jag tränar eller när jag bara är igång regelbundet med rörelse och träning, det är den sköna känslan som jag hela tiden vill ha i kroppen. Den älskar jag liksom. 
 
 
Jag kommer att köra på framöver också. Jag kanske redan ikväll kör en POWERWALK. Jag kommer framöver inte att bry mig om hur det känns med träningen. Det kan kännas dåligt och allt kan vara jobboigt med det. Jag tränar för att jag vet att det är bra för hälsan och för att jag vill åt den där sköna känslan som man alltid känner efter ett träningspass. Allt annat skiter jag liksom i. Gör jag pass som är dåliga, så är det ändå i slutändan bra för min kropp, hälsa och mitt välmående..
 
Det är bara att köra på nu och jag är nöjd över att jag har kommit igång.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE