Nu mår jag bra!!!

 Känns lite som livet leker. Jag har bra snurr på ekonomin. Det går precis så bra som jag har räknat med. Skönt att jag tog tag i det där med ekonmin för ett halvår sen. Nu är det bara bra med pengar in och jag märker bara hur det blir stabilare och bättre för varje dag som går.. 
 
Jobbet kändes riktigt bra idag. Allt gick bra. Jag löste alla situationer klockrent. Jag tycker själv att jag gjorde precis som man ska göra på varje enskild situation idag. Det kändes därför väldigt bra efter dagens arbete. När jag gick hem genom stan så myste jag innobords, hela vägen hem till min lilla lägenhet. 
 
Självbiografin? Den blir snart helt klar och det blir nog en publicering av den. Jag har hittat sätt att arbeta och tänka kring den som gör att jag känner mig väldigt trygg med den. Jag tycker att jag har gjort ett bra arbete med denna. Det är i alla fall bra för att vara jag som har skrivit den. Jag har också fått så mycket stöd och pepp från folk som tycker att det är bra av mig att jag har skrivit min självbiografi. Det gör ju att man mår extra bra när man får beröm för att man har gjort ett bra jobb med någonting som ingen ens har sett resultatet av detta arbetet.
 
Snart har jag semester. Tänkt att när klockan är typ 14:00 imorgon då är söndagens arbete över och jag får min efterlängtade semester. Då är man fri som en fågel. Skillnaden är väl bara att jag inte kan flyga. Men jag tycker faktiskt att man är uppe och flyger när man inte behöver jobba på 4 veckor. Man behöver inte fundera över hur man jobbar på dagarna, för man jobbar ju inte. Man är bara LEDIG och då har man det ju bra. Man kan bara inte må dåligt när man har det så bra. 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE