Nu är det bara publiceringen kvar.

(null)
Nu känner jag att jag är klar med självbiografin.Jag har skrivit klart alla berättelserna. Jag har gått igenom allt och rättat till text. Lagt till och tagit bort text och bilder. Jag har lagt allting i ett sk publiceringsläge och nu är det bara att trycka på publicerarknappen några hundra gånger och sen ligger självbiografin läsbar på min blogg. 
 
Jag har ju sagt att detta med att få alla inlägg i publiceringsläge, det arbetet ska vara klart till söndag nästa vecka. Detta är klart redan nu och då har jag ju skapat mig lite tid att faktsikt fundera på hur jag nu ska ta detta vidare. Jag kommer att fundera över några saker från och med nu och till nästa söndag: 
 
* Ska jag publicera?
* Om jag publicerar, när ska jag då publicera?
* Finns det mer att tillägga? Ska jag då skriva någon mer ny berättelse?
* Finns det mer att ta bort ? 
 
Jag vill fundera lite på allt detta. Jag ger mig själv nästa vecka också att fundera kring allt, innan jag bestämmer att jag är helt färdig med allt för att sen bara kunna publicera. Jag får ställa mig själv alla möjliga frågor och se om jag kan hitta  svaren på dom. Jag har genom mitt skrivande av min självbiografi fått många svar på saker som jag tidigare inte har förstått. Detta har känts befriande. Äntligen kunde jag släppa mycket av sånt som för mig har varit jobbigt att gå runt och tänka på. Jag mådde bättre av  att få ner alla tankar i text, och på så sätt få ut tankarna ur mitt huvud.  
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE