Jag kan hantera det i alla fall.

Jag har känt nu i flera månader att jag typ känner av så mycket rastlöshet eller abstinens på att göra mer saker än vad jag gör. Det är lite jobbigt, men jag kan i alla fall hantera vad jag känner. 
 
När jag tex kommer hem från jobb så vill jag väldigt ofta göra nånting mer. Jag har liksom svårt att sitta still. Ibland vill jag göra sånt som jag ändå vet att jag i efterhand kommer att ångra att jag gjorde. Ibland finns det inte tid till att göra vissa saker. Ibland vet jag att jag egentligen inte kommer att orka. Ändå tänker jag så mycket på att jag vill göra mer och kämpa in fler grejer än vad jag från början har tänkt att jag ska göra under detta året.
 
Jag vet vad jag verkligen vill göra. Jag vill också hålla mig till några få saker och hålla fokus på dom. Det sk ekonomimålet var ju en sådan grej. Det är nu fixat och klart. Självbiografin är på gång att bli klar. Som det ser ut nu så tror jag att jag vil publicera på min blogg i juli. Till hösten vet jag vad jag vill, och till vintern veta jag också vad jag vill. Det känns bra att inte ha för mycket nu. Jag vet ju att när jag har för mycket så går man ju lätt in i den där jävla "väggen". Jag känner att det är en större risk för mig att detta händer mig när jag tror att jag orkar mer än vad jag egentligen gör, samtidgt som jag också gör dom där grejerna som sen visar sig bli sånt som var för mycket. Så mycket så att man helt enkelt inte orkade med.
 
Jag hoppas att jag klarar att hålla bra fokus i fortsättningen också. En positiv sak med detta är ju att jag är väldigt medveten om att jag känner den rastlöshet jag känner. Jag vet liksom om problemet med det, och då är det ju betydligt lättare att hitta sätt att hantera detta på också. Jag känner ju väldigt starkt att vissa saker inte är värda att göra, om det nu är så att det sabbar för mig när det kommer till grejer som jag verkligen vill göra. Det är ju bättre att hålla fokus på sånt jag verkligen vill göra, och inte bara strunta i det för att man vill något annat för stunden. Att ångra sen att man har gjort saker är ju betydlig värre än att man inte kan göra eller köpa allt som man kanske för stunden vill ha. Känslan av ånger är liksom betydlig värre så den vill jag ju undvika till varje pris.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE