Jag får bara jobba på.

Jag jobbar på med allt möjligt nu. Bussköringen har jag att göra med denna veckan också, men sen är det semester. Den längtar jag efter nu. Det ska bli skönt att bara släppa den där blåa bussen för ett tag. Man kan liksom planera dagarna utan att behöva tänka på att man har jobb att gör i bussen också.
 
Det blir ju också skönt att få mer fritid nu eftersom det har varit så mycket under detta halvåret med att fixa mitt ekonomimål. Det tog ju ganska mycket på krafterna. Dessutom har jag ju den senaste tiden också grejat mytcket med min självbiografi. Jag är ju så inne i den, men nu är det ju bara själva jobbet med att publicera som är kvar och då får man ju lite extra energi av att just veta att allt snart verkligen är färdigt. Annars är ju detta med självbiografin också något som har tagit väldigt mycket på krafterna. Just nu är jag i ett läge där jag känner att dom enda rätta sakerna att göra med detta är att jobba på med publiceringen, och inte tänka så mycket. Jag får nu bara jobba på med publiceringen. Känns allt bra med det då kör jag på. Känns det inte bra under den tid jag jobbar med att få detta publicerat, ja då kanske jag kommer fram till det att jag inte ska publicera. Jag har inte bestämt någontig just nu. Jag jobbar bara på som att jag ska publicera. Jag får ta allt som det kommer, och verkligen sluta tänka så mycket på vad som komma skall. Jag gör vad jag kan just nu, och sen får vi se vad det blir för resultat av det. 
 
Jag vill vara ganska flexibel i mitt jobbande med publiceringen. Jag vill inte bara kör på  och liksom tänka att så och så gör jag nu och inget kan få mig att ändra mig. Kommer jag på att det känns bättre att göra på ett annat sätt än vad jag har tänkt mig från början, ja då ändrar jag mig ju bara. Jag tror att jag blir mer kretiv och får ett bättre resultat av det jobbet jag gör om jag är mer flexibel i mitt sätt att arbeta. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE