Har varit i Uddevalla.

Jag tog en tur till Uddevalla idag. Det blev en hel förmiddag där. Jag ville bl.a besöka mammas grav för att lägga något där och eventuellt städa och göra gravplatsen fin. Jag får väl ta mig tillbaka dit någon dag och plantera lite blommor. Jag städade ju bort allt idag för de blommorna var ju vissna. 
 
 
Jag var också i Uddevalla idag för jag kände att jag behövde ta lite bilder där som jag sen ska lägga in i självbiografin. Allt jag kommer på att jag har kvar att göra med min självbiografi får jag ju fixa nu. Jag håller ju på att färdigställa den nu, och då finns det ju inget sen längre. Efter att jag är färdig med publiceringen  så ligger ju självbiografin på bloggen, och då kommer jag ju inte att greja mer med detta. Det blir därför för sent att rätta till och tex lägga till bilder sen. Jag måste ju fixa sånt som ska fixas NU.
 
Det blev en ganska lång promenad när jag gick runt på lite olika platser i Uddevalla. Därför blev jag ju nöjd med att jag fick fixat ett träningspass också. Det blev ju ändå en över 11 km rask promenad. Det tycker jag är bra träning för kroppen i alla fall.
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE