Fredag - PW

(null)
Jag börjar dagarna nu med att röra på mig. Det blev en powerwalk (pw) nu under morgonen. Jag tänker att jag ska köra på med PW, Varje dag under några dagar framöver. Nästa vecka lär jag få nytta av att jag rör på mig varje dag. Nästa vecka är jag rätt säker på att det blir mycket gå och trava runt, och då är det nog bar om jag vänjer kroppen vid detta redan nu.
 
När jag var ute på min runda så lyssnade jag samtidigt på Verkligehten i P3. Jag har inte lyssnat på något avsnitt på länge och jag vill gärna höra allt. 
 
Känns lite konstigt att det inte är någon fotboll idag. Man har ju blivit van vid att det visas några matcher varje dag, men idag är det inget alltså. 
 
Jag fortsätter annars med att bara vara i nuet och tänka framåt. Jag kan komma på något varje dag som jag lyckas med, just för att jag är så noga med att vara fokuserad på nuet. Dom målsättningarna som jag har haft för i år och också redan nu har lyckats med att nå, hade jag förmodligen inte klarat av om jag inte hade varit fokusread på att vara i nuet. Jag har nåra mål kvar att nå och jag tror att jag fixar nästan allt som jag tänkte i början av detta året att jag skulle fixa. Fixar jag inte allt så kommer det ju nya år. Jag tänker bara nu och framåt, det känns väldigt bra och gör också att man känner sig nöjd och glad med allt som man just nu har. 
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE