En eftermiddag i Uddevalla.

Jag visste inte om jag skulle åka till Uddevalla idag. Jag har ju varit vaken hela natten och då känner man ju dom där "myrorna" i huvudet. Jag har ju heller inte sovit så mycket under gårdagen så jag hade säkert varit vaken i 24 timmar när jag kröp i säng i morse. 
 
Det jag ville få gjort i Uddevalla var att få lagt lite blommor och sånt på min mammas grav. När jag hade varit uppe förra veckan så tyckte jag att det fattades lite för att jag skulle se fint ut. Jag städade ju och gjorde fin förra gången, men då hade inget med mig att lägga på mammas grav. Alla andra gravar som ligger runtomkring mammas ser ju fina ut. Klart jag vill att det ska se fint ut på mammas grav också. 
 
Jag var lite tveksam idag, men det blev så att jag åkte. Jag tänkte: Jag får den promenad som blir bra tränimg för min kropp. Nu när jag känner lite myrer i huvudet så är det alltid bra att komma ut och röra på sig. En löprunda orkar jag inte ta. Det får räcka med några kilometers promenad. Det är ju också roligare att vara ute och röra på sig, om träningen sker på ett annat "place  än Vänersborg. Bara jag besöker mammas grav, så får jag motionen på köpet. Idag är ju detta extra bra för mig eftersom jag har haft en vaken natt.  
 
Jag drack däremot ingenting i natt när jag var ute. Jo, Coca Cola, Red Bull och vatten, men ingen alkohol. Det var liksom inget supande ...och det känns bra. 
 
Att ta en promenad är ju också bra när man vill rensa tankarna. När man vill slippa råka göra sånt som man sen ganska snabbt ångrar efter att man har gjort. Att jag dessutom faktiskt vill få gjort det där med blommorna också, gör ju att det blir gjort och jag får samtidgt en bra genomkörare för kroppen. Dessutom känner jag inte att jag snart igen måste ta mig til mammas grav. Efter denna dag vet jag att det kommer att det förmodligen kommer att se fint ut, hela sommaren. Det går också ju andra än jag där och planterar och gör fint, så det hålls ju eftergansak bra, oavsett om jag är där eller inte. 
 
Det blev i alla fall en efermiddag i Uddevalla. Jag tog min promenad och samtidigt som jag avverkade den så lyssnade jag på en ny P3 Dokumentär. Jag har hört alla hittills... och jag vill aldrig missa någon. 
 
 
Att jag tillbringade eftermiddagen i Uddevalla och inte morgonen berodde ju på att jag hade sovit några timmar under förmiddagen. Sen skulle jag ju hinna gå till blomteraffären. Dom öppnade ju 09:00 så jag kunde ju inte åka innan dess. Blomsteraffären här centrum stängde ju också kl13:00 så jag kunde inte ta det senare. Jag vill ta tåget till Uddevalla, men jag såg för sent att tåget gick klockan 10:22. Det fick bli det som gick 12:22 istället. 
 
Skönt med promenad. Skönt att jag fick fixat graven lite. Nu får det väl bli lugnt under denna kvällen.Midsommarfirandet skiter jag i. Det är ju mycket fotboll att titta på idag. Jag har massor med mat i kyl och frys. Jag kan ha lite myspys ikväll med fotboll och god mat Så blir mitt firande av midsommar. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE