Jag tycker det går bra ändå.

 Jag grejar och grejar. Mycket för mig handlar nu om att nå massor av målsättningar. Jag får ändå inte glömma att leva också. Det är viktigt för annars orkar jag nog inte kämpa in alla mål som jag just nu har satt upp. Jag kommer ju att tappa tålamodet om jag belönar mig själv ibland genom att göra saker som jag mår bra av. Jag orkar heller inte ge upp med nåt mål nu igen. NU SKA JAG BARA FIXA ALLT SOM JAG SÅ LÄNGE HAR TÄNKT ATT JAG SKA FIXA. Jag har tänkt så länge på så mycket.
 
Nu har jag tänkt färdigt. Nu gör jag verkligen ett ärligt försök att fixa allt. Jag känner att jag gör lite varje dag som tar mig lite närmare de mål jag har. Ingenting går fort, men jag tycker ändå att mycket går bra. Idag tex fick jag ett mail där en man skrev att hade skulle skicka mig lite grejer och att han postar under eftermiddagen. Det innebär ju att jag får ett paket imorgon, eller i övermorgon. När jag sen får detta paket så har jag kommit ett ganska stort steg närmare ett av alla mål jag har. 
 
Jag tycker som sagt att mycket går bra nu. Jag får gjort lite varje dag när det kommer till att nå mina mål. Jag får in mer pengar än vad jag har räknat med att jag skulle få. Dessutom gör jag verkligen allt jag kan, med det jag har just nu.  Därför känner jag att jag gör vad jag kan och skulle jag sen inte lyckas så behöver jag ju inte bli ledsen för det. Jag känner ju hela tiden att jag gör vad jag kan. Jag kämpar med vad jag har liksom. Tänker man inte för mycket heller så har man ju i alla fall mer kraft och energi som man kan lägga på allt grejande.
 
Nu är jag ledig i två dagar. Jag ska absolut greja med vad jag kan. Mycket känns bra nu. Framförallt finns det inget som jag gör som tar för mycket kraft och energi. Jag däremot massor av saker som motiverar mig och på så sätt ger mig kraft och energi. Det som är viktigt att jag tänker på nu är att: Även om jag tycker att mycket går bra och att saker och ting flyter på, så måste jag tänka på att ingenting löser sig av sig själv. Jag måste fortsätta att greja och anstränga mig för att jag i slutändan ska kunna nå mina mål. Så fort jag börjar tro att jag inte behöver anstränga mig för att få fixat nå, då är jag fel ute. Jag kommer inte att få något om jag inte anstränger mig. Sen får jag ändå inte glömma att njuta av livet. Tänker man efter så har man det ju väldigt bra, oavsett om jag når min målsättningar eller inte.
 
 
 
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE