Jag tror på det till 100%.

Denna veckan är det snart bara helgen kvar av. Det har varit en bra vecka. Jag har tänkt mycket på hur glad jag är att jag faktiskt åkte till Prag och upplevde den staden. Jag har också försökt att tänka på att jag bara ska njuta av denna sista vecka av min semester. Allt ska bara känns bra liksom.
 
En annan tanke som jag har haft och som har känts riktigt bra hela veckan det är att för första gången på länge faktiskt  tror att precis alla dom mål som jag har just nu, kommer jag att fixa inom en ganska snar framtid. De mesta kommer jag att ha fixat inom ett år från nu. Några mål kommer att bli kvar, men ge mig ett halvår till så är jag rätt säker på att jag fixar allt de med. Kanske blir det något litet mål kvar när det typ har gått två år, men detta , eller dessa tar jag då. Om jag inte rredan har satt allt inom 1,5 år från nu.
 
Detta känns rätt bra! Att kunna säga att man inom ett eller max två år kommer att fixa alla mål jag just nu har, och också tro på detta till 100%. Det känns rätt coolt när jag nu så stenhårt tror på det också. Vissa mål har jag ju tänkt på i flera år, men inte lyckats fixa. De finns hundratals orsaker till varför jag inte redan har uppnått vissa mål, eller varför jag bara har misslyckats med att nå dom. Ibland har man bara prioriterat något annat. Ibland har jag bara krånglat till allt i onödan. Ibland gör jag det svårare för mig än vad det faktsikt är. Ibland har jag varit omdömeslös och bara blåst på. Då är det ju ren tur om man lyckas med sitt mål. Jag tror även att hälften av allt man lyckas med, och har lyckats med i livet är just ren tur. Men då räknar jag allt som händer mig i livet, oavsett om det är målsättningar eller inte. Jag tror också att ett gott omdöme får man av erfarenhet. Erfarenhet tänker jag att man får efter att man har haft ett dåligt omdöme. I år har jag fått detta bekräftat så många gånger nu. Jag har ju lärt mig massor av alla fel jag tycker att jag tidigare har gjort.
 
Förra året gjorde jag massor av fel. Jag bara blåste på och jag var på många sätt omdömeslös. I år tycker jag alltså att jag har lärt mig av alla fel och misstag jag tidigare har gjort. I år har jag, genom mitt dåliga omdöme förra året, känt att jag har gjort mer rätt än fel i år. Jag har också lyckats med massor av saker i år, som jag inte tror att jag  hade klarat av, om jag inte hade gjort alla fel som jag tycker att jag gjorde förra året. 
 
Inför framtidens mål så känns det bra. Jag kan känna att jag äntligen kommer att klara allt som jag har tänkt på länge att jag vil fixa. Ett år går fort. Två år tar lite längre tid, men det går också fort. Jag har tänkt i många år på massor av saker som jag vill fixa. Jag har tänkt i fler år än vad jag nu är säker på att det kommer att ta innan allt är fixat. Jag har ju också lagt väldigt mycket gammal skit bakom mig och nu lever jag bara i nuet och tänker framåt. Jag har tagit bort alla människor i mit liv som ger mig sk dålig energi. Äntligen känner jag mig liksom fri från väldigt mycket som har varit dåligt.  Jag har nu mer erfarenhet, jag gör mer av sånt som känns rätt än fel, jag jobbar hårt, Lever nu och tänker framåt, Jag gör sånt jag själv vill göra och jag tror på att jag kommer att kunna fixa alla dom mål jag har satt upp inom en ganska snar framtid. Jag tror på detta till 100%
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE