Hemma igen.

Då var man hemma igen efter att ha varit ute på en resa.Jag besökte ju Prag i 4 dagar och jag kan bara säga att jag är nöjd med min resa. 
Church of St. Ludmilla
 
Prag är en fin stad. Det är coolt och se alla gamla fina byggnader,kyrkor och statyer. Jag åt gott och hade det bara väldigt bra. Det blev lite för många och långa promenader. Jag har ont i mina ben fortfarande, men jag har fan rört på mig i alla fall.
Jag har säkert missat massor som finns att se i Prag. Men jag besökte i alla fall: John Lennon Wall, Charles Bridge och Old Town Square. Hade jag missat dessa platser så hade jag varit mindre nöjd med min resa.
Charles Bridge..
 
John Lennon Wall
 
Tynkyrkan i gamla stan.
 
Jag kan rekomendera alla att göra en resa till Prag. Om ni har något sk lista på resor som ni skulle vilja göra så tycker jag ni ska ta med Prag på denna listan. Jag vet inet om jag någon gång kommer att åka tillbaka till Prag igen, men detta var i alla fall en resa som jag inte ångrar att jag gjorde. Andra resor som jag har gjort dom senaste åren har jag ju ångrat, men denna gången blev jag nöjd i alla fall. 
Jag har väl ingen lust att sitta här och skriva så mycket om Prag och vad det finns för historia att berätta, eller vilka ställen som jag tycker att nu ska besöka. Det finns ju något som heter Google. Jag kan bara säga att funderar ni på att åka till Prag, så gör det. 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE