Helgen har varit lugn.

 Lediga dagarna går fort. Jag har grejat ganska mycket med allt sånt som man alltid har att greja med. Man handlar, städar, tvättar, diskar osv..
 
Jag funderar också en del på vad jag ska göra med pengar som jag får in under nästa vecka och nästa igen. Jag vill ju göra rätt. Jag vill inte göra om alla dom fel jag tidigare känner att jag har gjort. 
 
Det bästa är alltid att leva och vara i nuet. Jag märker hela tiden att det är meningslöst för mig att fundera på var jag befinner mig om tex en månad, eller tre månader. Det är ändå bara nuet som jag vet något om. Jag vet vad jag vill. Jag vet vilka mål jag vill nå och jag vet vad jag behöver göra, men det är ju bara i nuet som jag verkligen kan göra något som faktiskt sen gör att jag i slutändan når mina mål. 
 
Ibland känns det bra och allt bara flyter på. Ibland funkar ingenting. Sånt är väl livet. Det är väl egentligen mest tålamodet som jag kämpar med just nu. Inget annat behöver jag kämpa med. När jag väl kan göra något och det funkar, så känns det som det går ganska fort och enkelt. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE