Fram och tillbaka med småplock.

Ny vecka har det blivit och jag startade denna måndag med att ta mig upp klockan 03:30 i "ottan". Fixade mig för jobb och sen var det busskörning i några timmar. Inte jätteskönt att gå upp så tidigt som jag gjorde idag, men det kändes bra att vara färdig för dagen redan kl 09:30. Jag har ingen eftermiddagskörning idag. Dessutom är jag ledig imorgon. 
 
Annars är är det mycket småplockande just nu. Det känns som jag håller på med saker litet fram och tillbaka. Det tar lång tid att få färdigt något. När jag sen får färdigt något, då kan jag tänka tanken: Var det detta jag ville??? 
 
I stora drag kan man säga att jag har gjort mycket såhär den senaste tiden:
Jag kan få in pengar på en grej, sen har jag en utgift som kanske är på mer pengar än vad jag senast har fått in. Jag väljer kanske att lösa utgiften ändå. Jag tar då tex av dom pengar som jag senast har fått in och sen täcker jag upp resten med sparade pengar. Sen väntar man kanske några dagar och då får jag in mer pengar, och då kan jag tex sätta tillbaka dom som jag tidigare plockade från sparkontot. 
 
Typ så håller jag på med allt möjligt just nu. Ibland känns det som jag hoppar lite för mycket fram och tillbaka och det kan vara svårt att hålla ordning på allt. Dessutom blir jag inte alltid färdig med nånting. Jag kanske bara får gjort litegrann och när jag känner att jag har gjort ganska mycket men ändå inte blir helt färdig, då är det lätt att tänka att man ska ge upp en viss grej, vad det är liksom. Sen är det ju bra att jag vet vad jag vill och att det ändå kommer in bra med pengar hela tiden. Jag kan inte klaga på att jag får in pengar på alla möjliga saker, men man vill ju lätt lite till liksom. Oavsett vad man tjänar så är det lätt att inte vara nöjd, utan man vill hela tiden tjäna mer. Kanske ska jag bara vara 100% nöjd med allt och sluta greja så mycket fram och tillbaka?? Sen tycker jag det är svårt att bli helt nöjd eftersom jag hela tiden ser en möjlighet till att få mer, och få det bättre hela tiden.
 
Jag tycker ändå att jag har ganska bra ordning på allt just nu, men jag tror inte jag orkar hålla på såhär speciellt länge till. Kanske är det bättre att satsa på en större grej och släppa allt "småplock"? Jag vet ju av erfarenhet att fixar man en större grej, då löser sig många småsaker också. Eller som min morbror en gång sa: Har man väl fått in den första miljonen, då kommer snart den andra också.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE