Energin är bra nu!

Jag vet vad jag vill nu. Jag vet vad jag vill och vad jag exakt ska göra för att kunna klara alla målsättningar jag har. 

Att jag känner mig så säker på mycket nu gör att jag inte blir så tveksam till att fixa vissa saker och liksom göra vad som krävs för att fixa något specifikt mål. Allt jag behöver göra gör jag bara och jag funderar inte OM jag ska göra, jag gör bara det som krävs för att fixa något. Jag tycker ju att  jag vet exakt vad jag vill åstadkomma. Då är det ju bara att kör liksom. 

En grej som ger mig lite extra energi nu det är att jag vet att i november i år så kommer jag att få in en ansenlig summa pengar. November blir nog den bästa månaden under detta året, om jag ser till hur mycket pengar jag får in då. Dessa extrapengar som jag då får in, (jag är typ 90% säker på att jag får in bra med extrapengar i november) är pengar som jag kan använda till annat än mat och räkningar. Så fort jag får in dessa pengar så kan jag ju automatiskt fixa, eller bara förbereda saker som sen gör att jag når några av de målsättningar som jag nu känner att jag vill uppnå. 

Jag kan fixa så mycket grejer på bara några timmar, efter att dessa "novemberpengar" kommer in. För mig känns det rätt häftigt! Alla dessa tankar om alla mål som jag inom en snar framtid känner att jag nog kommer att fixa ger ju mig redan nu lite extra positiv energi. Allt i min vardag känns ju betydligt roligare att greja med när jag har så mycket att se framemot. 
(null)Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE