Börjar jobba igen.

Idag börjar jag jobba igen. Nu är min semester slut och nu får jag förmodligen vänta i ett år innan jag får semester igen. Man kan ju välja att ta semester igen, tidigare än om typ ett år, men då får man ju förmodligen jobba hela sommaren 2019. Hur jag än gör i framtiden så får jag börja jobba igen och jag har väl lite blandade känslor inför det.
 
Det känns bra att komma igång igen. Jag måste ju jobba liksom. Jag måste ju tjäna mina pengar på något sätt. Sen har det varit väldigt skönt att kunna vara helt ledig och inte behöva bry sig så mycket om vad klockan är. Nu när man måste börja jobba igen känns det ju som min semester har gått på tok för fort. Tänk om man kunde hitta ett sätt som gör att jag har möjlighet att vara ledig i tre månader under sommaren. Det vore grymt skönt, men jag har inte hittat någon lösning som funkar och som jag känner mig trygg med. 
 
Nu är det i alla fall bara att jobba på igen. Jag tycker att det verkar som om jag har ett ganska bra sommarschema. Men jag har inte kollat så noga hur veckorna ser ut, så jag vet egentligen inte. Det enda jag nu vet är att jag inte har semester längre. Nu gäller det att hitta motivation och tempot igen. Någonstans så gillar jag ju mitt jobb, även om det har varit jävligt skönt att inte ha behövt jobba på en månad. Men...nu kör man igen.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE