V 5

Ny vecka har det blivit. Jag har fått lite ny energi nu. Jag känner mig mer motiverad igen att ta tag i saker. Efter två långpromenader i helgen som totalt har gett mig 24 km i benen så känner man sig bra i kroppen också.
 
Jag vet nu när jag får semester. Från mitten av juni till mitten på juli. Jag brukar föredra senare semester, men denna gången känns det bra att få lite tidigare. Jag tänker att jag har ju saker på gång under våren som ska bli otroligt roliga att få uppleva. Sen när man har avverkat dom så är det ju inte långt kvar tills man får semester. Jag fick ju en tanke på en grej i  helgen som jag gärna skulle vilja göra och jag kan se att  det skulle kunna funka att genomföra denna grej under en dag under mkn semester. Jag ska i alla fall titta på om det är möjligt. Kan jag se att pengar finns så kommer jag att göra det. Tanken har växt sig så stark så jag vet att jag verkligen vill. Jag tänker inte just nu säga vad det är, men jag ska göra vad jag kan för att fixa det.
 
Denna veckan ska man jobba på igen. Det känns ganska bra. Jag får för mig att denna vecka som jag nu har av jobb är den bästa på detta schemat som jag nu kör på. Jag ska ju köra först och sen får jag väl se i slutet på veckan om det är så som jag just nu tror. Oavsett hur det är så känns det bra nu att man har den bästa arbetsveckan framför sig. Då känner man sig ju lite gladare och mer motiverad att jobba på när inte tänker att den arbetsvecka man har framför sig kommer att bli jobbig. Jag kan inte se nåt jobbigt med denna arbetsveckan. Jag har bra körning och jag jobbar 4 dagar och är ledig 3. En sådan bussvecka kan jag bara se positivt på.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE