Torsdag (2018 01 18)

Det har redan blivit torsdag. Går inte dagarna och veckorna väldigt fort? Eller är det bara jag som upplever det så för att jag har och greja med typ varje dag just nu. I allt grejande så tänker jag väldig mycket på att jag inte ska göra om de fel och misstag som ajg gjorde i samma månad förra året. Jag får ibland stanna upp och tänka efter, kämpa med mig själv för att jag ska känna att jag nu mera gör mer sånt som känns rätt än sånt jag sen kommer att få ångra att jag gjorde.
 
Idag har jag jobbat några timmar under förmiddagen. Jag har ett bra pass idag. Bra köring och lång rast. Jag är faktiskt nöjd med alla pass under hela denna veckan .
 
 
Nu har jag haft rast i ett par timmar och jag ska fortsätta med det i några timmar till. Jag har hunnit med att sova  och käka lunch.
 
 
Skinkstek med gräddsås (Äckelgrönsaker ligger i botten. BLÄÄÄ!!!)
 
Nu får jag se vad jag hittar på. Kanske lägger jag mig och sover en stund till eller så grejar jag kanske med något som jag känner att jag vill göra. Allt känns lugnt och avspänt. Jobba känns bra och när man är ledig känns det också bra. Man kan inte klaga på livet denna gången. Allt känns ju bra just nu.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE