Torsdag (2018 01 11)

 Dagarna går och jag tycker dagarna går fort. Jag tycker mycket går bra nu. Jag måste gå upp sjukt tidigt på morgonen, men jag tycker inte det är jobbigt.  För några år sedan hatade jag att kliva upp på morgonen, men jag har ändrat mig. Nu känns bra och jag nu sover jag ju gott om natten också. Jag kliver upp i god tid före jobbet. Jag känner inte att  jag behöver stressa för att jag ska hinna i tid. Det är ju bra.
 
Idag har jag ju jobbat på. Tiden gick fort. När jag var hemma på rasten så ser man ju till att äta och sen sover jag också en stund innan det börjar bli dags att ta sig til jobbet igen. Det kändes lite tuffare att köra under eftermiddagen, men tiden går fort även under en jobbeftermiddag och därför blir det inte skitjobbigt för man känner ju att man snart får lämna bussen och komma hem.
 
Väl hemma så tittar jag lite på TV. Det finns något varje kväll som jag gärna vill se. Sen är det bara gå och lägga sig igen. I morgon är det fredag. En sista arbetsdag för den här veckan och jag ska ju ta mig upp sjukt tidigt igen, men det känns som sagt bra nu. Jag är inte så trött längre som jag tidigare har varit. Trots att jag kunde sova ut mer på morgonen tidigare år så sover jag ut mer nu, trots att jag måste gå upp sjukt tidigt på morgonen.
 
3 BILDER DENNA TORSDAG
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE