Nu vill jag bara röra på mig.

Jag känner nu att jag har börjat lära mig mitt nya schema och jag börjar också vänja mig vid hur det känns att jobba efter det. Jag har de senaste dagarna också gott och lagt mig tidigt vilket gör att jag känner mig ganska pigg när jag arbetar. Jag är nöjd med det schemat jag har och jag känner inte att jag skulle vilja ha något annat. Jag har liksom kommit in i allat nu. Kroppen har vant sig. Det kan ibland vara lite svårt att varva ner när man kommer hem på kvällarna, men går man och lägger sig så känns det som att det där med nedvarvningen löser sig också.
 
 
Det som jag nu bara skulle vilja ha är ändring på  när det kommer till mina rutiner under veckorna av mitt vanliga liv det är att få in lite mer träning, eller bara gå promenader regelbundet. Jag skulle behöva komma igång. Tiden finns ju absolut, emn jag kan bara inte motivera mig. Jag kan känna lite ångest för att jag sitter så mycket still. Jag orkar inte börja nåt, fast jag vet att det kommer att göra mig gott om jag tex bara kunde ta mig ut på en promenad. En promenad där jag bara är ute för att just röra på mig. Nu är jag ändå i ett läge där jag har börjat tänka att det nog vore bättre om jag åtminstone började gå promenader regelbundet. Jag vet att det kommer att kännas bra bara jag kan komma igång. Jag ska bara orka börja.
 
Annars känns de mesta bra nu med jobb och den fritid jag har. Veckorna rullar på. Jag har uppsatta målsättningar som jag jobbar på att fixa. Jag har roliga saker på gång under 2018. Jag trivs bra med mitt arbetschema.. och jag känner att jag har en meningsfull fritid som är värd att kalla för ledighet.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE