Jag gör vad jag kan.

 Två veckor har gått på detta året och jag gör vad jag kan för att jag ska få gjort vad jag vill. Jobbet känns bra. Jag känner mig aldrig trött eller mörbulatad i kroppen efter en dag av arbete. Det känns bara bra och jag känner mig alltid pigg och fräsch. Det är ju så det ska vara. Man ska ju inte jobba som fan och sen inte orka ha någon meningsfull fritid.
 
Annars har jag börjat skriva lite på min självbiografi igen. Jag har skrivit lite varje dag de senaste dagarna. Det går långsamt, men allt jag nu vill göra med min självbiografi har jag som mål att bli klar med innan sommaren.
 
 
Jag kämpar också med mina små ekonomiska mål. Just nu får jag bar agjort småsaker och mycket pengar, och några snabba pengar tjänar jag inte just nu. Men det som känns bra är att jag betar av vad jag har tänkt mig och sånt jag vill få gjort nu får jag gjort. Att det sen inte går bättre än vad jag har tänkt mig, det får jag acceptera. Det kan jag lätt acceptera.
 
En annan grej som jag har gjort de senste veckorna och som jag också hade som nyårslöfte det är att jag har titta på vad de finns för möjligheter att göra saker som jag länge har tänkt på att jag vill göra. Jag vill förverkliga vissa drömmar och istället för att hela tiden gå runt och tänka på dom så har jagnu börjat titta på om jag inte kan fixa nått och bara göra det liskom. Just kan jag se att jag kan göra en grej mot slutet av januari eller i under februari. Jag siktar på det och sen får ajg se hur det går.
 
Jag får vara nöjd med dom första två veckorna av detta året. Jag har saker på gång, jobbet funkar och jag känner också att jag just nu gör sånt som känns mest rätt för mig. Jag tror inte att jag gör om alla de fel som ajg känner att jag gjorde förra året. Jag gör nog inte allting rätt heller, men jag har ändå lärt mig av dom fel som har gjort. Jag kommer at göra nya fel, men mycket kommer nog också att kännas helt rätt att göra.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE