Imponeras och inspireras.

Jag sätter ju ofta upp mål och delmål. Nu har det blivit 2018 och jag har flera målsättningar som jag vill nå. Jag har ekonomiska målsättningar där jag vill få ihop en viss summa pengar till ett visst datum. De finns också upplevelser som jag har som mål att få vara med om. För att lyckas med allt så tror jag att jag måste: Jobba hårt, vara målmedveten, vara moiverad, vara rätt så stark psykist och tro på att det man kämpar med att uppnå faktiskt är möjligt att klara av. Ett plus är är väl också att man får vara frisk.
 
Ibland tappar jag motivationen och jag får en massa negativa tankar om att det inte är värt att bry sig. Jag kan känna att det kan vara svårt att hitta motivationen när jag som nu är precis i början av allt de  jag tror jag måste göra för att nå mina upsatta mål. För att inte ge upp så behöver man ju på något sätt bli inspirerad.
 
Något som jag kan inspireras och imponeras av är grymt bra idrottare. Jag kan imponeras av deras förmåga att prestera när det verkligen gäller. Jag blir imponerad av deras förmåga att jobba hårt, bibehålla motivationen och att dom så ofta har ett så starkt psyke. Jag kan inte jämföra mig själv med idrottare som presterar på absolut högsta nivå. Men jag kan låta mig inspireras av de som tex grymt bra idrottare har lyckats med, och lyckas med. Att titta tillbaka på grymma idrottare som har lyckats med helt makalösa prestationer är inte bara nostalgi för mig. Det inspirerar också mig när det kommer till dom saker jag själv vill lyckas med.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE