Söndag (2018 02 04)

Denna söndag blev kanske inte riktigt som jag hade tänkt mig. Ändå har jag tänkt väldigt mycket idag. Jag kan inte riktigt beskriva vad jag har funderat på, men om jag bara fick leva om denna söndag så hade jag valt att göra tvärtom eller bara något annat av de jag har valt att göra idag.
 
1 Strunta i promenaden - Jag skulle istället ha valt att ta den där promenaden, men jag valde att sova länge under morgonen och sen under eftermiddagen orkade jag bara inte bry mig.
 
2. Äta något annat istället för söndagsmiddagen som jag åt idag - Det var inget fel på själva middagen, men jag var egentligen inte sugen på fläskfilê, men jag åt ju detta ändå. Dessutom fick jag massor med gröna ärtor på tallriken.
 
3. Jag skulle inte ha suttit hela eftermiddagen massagestolen och glott på TV. Om jag hade valt att göra något annat,typ vad som helst så hade det varit ett bättre alternativ
 
Nu är denna helgen snart över. Jag fick en fråga tidigare idag om jag har gjort något roligt denna helgen. Jag kunde då inte svara något annat än att jag inte har gjort nånting.  Det roliga har väl bara varit att jag har varit ledig i tre dagar på raken. Jag har  ju inte gjort så mycket av sånt som jag skulle säga är roligt. Jag har mest tänkt på sådana saker som skulle vara roligt att få göra och som jag också kan tänka mig att kämpa för att få göra i framtiden.
 
 
 
 

Krister
02 February, kl. 23:58 | Blogg;

Det finns godare grönsaker.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE