Hålla sparplanen - Inte göra om misstagen

 Ny vecka har det blivit och denna måndag så började jag med att genomföra en halv arbetsdag. Efter detta arbete så har jag typ bara käkat lunch och sovit. Jag ville ta igen några timmar av sömnbrist. I natt sov jag ganska dåligt. När jag under natten hade vaknat ett flertal gånger så kändes det inte jättetrevligt när klockan ringde 04:00 i morse. 
 
Just nu känns det annars bra i kroppen. Jag tror att alla mina långpromenader de senaste veckorna börjar ge resultat nu. Det känns liksom skönt i hela kroppen. om det gör ont nånstans så är det ju förmodligen bara träningsverk och sånt kan man ju ta. Det gör ju lite "götteont" liksom.
 
Jag hoppas jag kan hålla i detta nu så jag inte slutar med mina långpromenader. Nu när det börjar kännas så bra i kroppen så vill jag ju inte att den känslan ska förvinna. Det är ju bara att köra på och när jag känner att det ger resultat så blir det ju inga problem att fortsätta.
 
Hålla sparplanen.
Jag sparar ju ganska mycket pengar just nu. Både under   januri och nu i  februrai så har jag många gånger tänkt att den sparplan jag har för dessa månader kommer inte tat hålla. Under hela januari trode jag inte på det alls, men jag fixade. Samma sak har jag tänkt under denna månaden, men nu kan jag ändå se att jag förmodligen klarar att hålla min tänka sparplan. Det löser sig och jag är nog bra på att anpassa mig till vad jag har. Dessutom är jag grymt fokuserad på nuet. De eventuella problem som uppstår med sånt som kan göra att jag spräcker min sk budget har jag hittills lyckats lösa. Dessutom vet jag att även om ajg skulle göra en felräkning nångång så kan jag kompensera det felet till en annan gång. Det viktiga är ju att jag når mitt slutgiltiga mål med sparande. Om jag får ihop allt i slutändan så spelar det ju ingen som helst roll hur jag gjorde för att fixa mina mål med sparandet av pengar. Jag kan se nu att jag  kommer att lösa allt. Det känns ju bra och jag har full koll på läget liksom.
 
 Inte göra om misstagen.
 Jag har saker på gång, men jag ligger lågt just nu. Dessutom är jag noga med att inte planera in för mycket grejer. Jag minns hur förra året bokade upp mig på för mycket grejer och sen kom man ju till en punkt där man bara kände att allt blev för mycket. Ett misstag jag gjorde förra året var att jag försökte fixa sånt jag hade på gång för snabbt. Jag hade liksom inget tålamod. Det jag nu tänker på är att jag just ska ha tålamod och jag vet ju också nu att mycket av sånt man försöker få fixat, löser sig tids nog ändå. Ibland räcker det bara med att vänta och inte göra nåt annat. Misstaget att jag gör för mycket gör jag inte om nu.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE