Tar det lungt - Har tålamod.

Söndag har det blivit och som vanligt lite tom. Det gör jag nog nästan alltid på söndagar. Jag har ingen bra förklaring på varför. Eller så är det väl så att jag inte orkar skriva ner den förklaringen som jag eventuellt har om tomhetskänslan på söndagar. Känslan syns ju på mig. jag försöker att bara ta det lugnt och ha tålamod. Allt kommer ju att kännas bättre än vad det gör just nu. 
 
Jag känner mig fortfraande ganska trött. Den här veckan med främst mycket Musikhjälpen blev lite övermaxad. Jag har mycket att tänka på till nästa år. De finns säkert saker som jag kommer att göra annorlunda när jag tänker på hur jag valde att göra denna veckan.  Jag ångrar egentligen ingenting så. Det var kul att åka ner till Lund och se det på plats, men jag måste ändå säga att jag nog gillar bättre att sitta hemma och se programmet på TV. Jag myser liksom  hellre hemma med Musikhjälpen än att vara på plats och typ hantera allt som min kropp för utså när man står i timmar, ute i kylan och tittar rakt in i en glasbur. Sen säger jag inte att jag inte kan tänka mig att åka och kolla Musikhjälpen live något annat år, men det är inget som jag behöver "maxa" på det sättet som jag gjorde i år. Jag kan ju åka ner och ligga på hotellet och kolla. Jag vara på plats på det torg där Musikhjälpen-buren står, men jag kanske inte alltid behöver sträva efter att komma längst fram för att sen stå där i hur många timmar som helst.
 
Jag har inte tröttnat på Musikhjälpen. Det är ett fantastiskt program på många sätt. Musikhjälpen gör ju att massor med människor sluter upp och  gör livet lite bättre för väldigt många människor runt om i världen. Det är ju bara så häftigt!  Själv får jag se vad jag i slutändan kommer att ha bidragit med. Kanske nöjer jag mig med allt de jag har gjort hittills. Eller så bidrar jag med mer. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE