Tankar om 2019

 Nu är det 8 timmar kvar av 2018. 

För min del är jag ganska nöjd med hur det här året blev. Jag har under året kommit till massa insikter. Jag har under året fått erferanheter som säkert kommer att hjälpa mig att fatta rätt beslut i framtiden. Jag har på allvar lärt mig vikten av att man ska må bra. Mår man inte bra, då spelar ingenting annat någon roll. Det är verkligen skitsamma om du tex har mycket pengar eller är framgångsrik och lyckas bra med sånt som du hålller på med. Inget av allt det där spelar någon roll om du inte mår bra.
 
Jag hoppas naturligvis att år 2019 blir ett bra år. Jag hoppas att när jag sitter här om exakt ett år igen och blickar tillbaka på 2019 så vill jag kunna säga att jag har haft ett roligt år med många trevliga och mysiga upplevelser. Jag vill må så bra som möjligt. Det finns ingenting just nu som talar för att jag inte ska få ett bra 2019.
 
Jag har tex redan nu köpt ett sk guldkort till Bokmässan i Göteborg så där blir  säkert ett besök där till hösten. Det kommer att bli kul!
(null)
 
Det kommer ju också ett nytt Musikhjälpen där man kommer att ställa en glassbur på något torg, någonstans i Sverige. Är det något jag taggar för och längtar till hela tiden så är det ju Musikhjälpen. Det kommer ju att bli roligt när det är dags för den veckan igen.
(null)
 
 
De första månaderna av 2019 kommer att bli ganska tuffa. Jag kommer att få kämpa för att få in så mycket pengar som jag vill ha. Jag har saker jag vill fixa och få gjort, men jag behöver cash och jag kan bara se att det är hårt arbete som gäller. Det är inget snack om att jag är beredd att ta det jobbet nu.
(null)
Det handlar ju kanske max om ett halvår och sen har jag precis så mycket pengar som jag behöver. Sen från sommaren och framåt så kan jag nog göra väldigt mycket av sånt som vill göra och mår bra av. 
 
En sak som jag redan nu vet att jag ska göra och som ska bli så otroligt kul att få uppleva det är att jag ska få träffa och hänga med Peg Parnevik igen. Det handlar om att jag ska få hänga backstage med henne innan en spelning och sen få se hennes gig från sidan av scenen. Jag vet inte tid eller plats än, men jag gissar att det blir till sommaren någon gång. Det borde väl vara då som hon ger sig ut i Sverige för att bränna av några fett coola gig.
 Detta  kommer ju att bli en "nice" upplevelse för mig. Jag har ju träffat Peg förut. Jag vet ju redan nu att hon är en otroligt snäll och bra tjej. Därför behöver jag ju inte vara nervös eller nånting sånt inför denna grejen. Det är bara att vara på plats, slappna av och ha det trevlig.
 
Senast jag träffade Peg var under Musikhjälpen veckan i Lund i år. 
 
 Denna bilden är från våren 2017 då jag för första gången träffade Peg. Det var i den studion i Stockholm där hon jobbar med sin musik.
 
Hoppas ni alla får ett bra 2019. Tänk på att vara rädda om er. Se till att må så bra som möjligt. 
 
Gott Nytt ÅR!
 
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE