Nyårsafton

Då är det sista dagen på detta året. Jag kommer att ägna den här dan på bloggen åt att blicka tillbaka på år 2018 i olika inlägg som jag publicerar under dagen. Jag kommer också att publicera ett inlägg där jag har lite funderingar om 2019. 
 
2018 har väl i det stora hela varit ett bra år. Jag säkert haft 12 olika ekonomimål, ett för varje månad. Varje månad har jag tänkt att jag inte kommer att fixa det. Det har sett för tufft ut, men i slutändan har jag ändå aldrig misslyckats med ett enda. När det kommer till ekonomin detta året så har jag ju känt att jag har velat rätta till många av dom fel jag tycker att jag gjorde under 2017. Jag tycker nu att jag har rätta till precis allt och när 2019 nu snart är här så har jag väl typ ett mål med ekonomin som går ut på att det ska kännas mer stabilt än vad det just nu gör. 
 
Jag kan tycka nu när jag funderar över detta året att jag kanske inte riktigt har gjort så många roliga grejer som jag har velat göra. Samtidigt så har jag ju velat ta det lite lugnt med att göra saker. Det blir lätt för mycket. Sen är det ju ändå så att jag har ju gjort en del väldigt roliga saker som jag också gärna känner att jag vill göra om igen. Så jag har haft ett bra 2018. Det skulle vara fel att säga något annat.
 
BLANDADE BILDER FRÅN DETTA ÅRET.
 







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE