Nu kör jag...inte.

Skönt att man är ledig och får vara det länge. Som ni säkert har märkt har jag säckat ihop lite på bloggen dom senaste dagarna. Jag kände bara att jag inte orkade bry mig. Jag har ju bara haft dagar där jag har kört på med busskörningen. Nu kör jag inte på med detta. Nu är jag bara ledig och jag kommer ju att vara det i över en vecka nu. Det ska bli skönt och jag ska verkligen njuta av ledigheten fullt ut. Det bästa man kan göra då är ju att bara vara i nuet. Nuet funkar alltid. 
 
Jag ska också¨fokusera mycket på Musikhjälpen nästa vecka. Naturligvis kommer jag inte att kunna följa det i 144 timmar, men det kommer i alla fall att bli många timmar varje dag, samtidigt som jag njuter av ledighet och befinner mig i nuet. Mycket bättre kan inte allt vara nu. 
 
Idag gick jag en långpromenad. Jag gick ut ganska tidigt på morgonen. Det kändes lite tufft i början, men efter ca 7 km av dom ca 12 kilometrarna som jag avverkade så kände sdet riktigt bra. 
 
 
 
 
 
Jag ska försöka gå denna runda på 12 km imorgon och på måndag också. Tiden finns ju i alla fall nu när man är helt ledig från jobb. Det är ju bara att köra på, fast inte med bussen då. Det slipper jag ett tag nu.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE