Mina rutiner "suger" just nu.

Jag är så trött hela tiden. Jag tänker att jag ska gå lägga mig i tid på kvällen, men även om jag gör det så somnar jag ändå inte förrän vid midnatt. När klockan sen ringer 04:45 så är det inte roligt att veta att man bara måste ta sig upp. Jag försöker hitta bra rutiner i vardagen, men jag gör tvärtemot vad jag tänker att jag ska göra för att det ska kännas bra. Om jag tar tag i något så får jag kämpa med mig själv som fan för att det jag vill göra ska bli gjort.
 
 Denna veckan är ju också en sån vecka där jag bara inte orkar bry mig om någinting. Jag vill ju bara få den där långa ledigheten som jag har längtat efter i ett halvår. Nu är det bara två dagar kvar tills allt bara vänder. Mina rutiner "suger" verkligen just nu. När jag blir ledig lär jag väl inte ha några rutiner alls. Men då behöver jag ju heller inga ha. Jag är ju bara ledig och gör vad jag vill då. När man sen verkligen får den där sköna ledigheten som har längtat efter, då får man ju också bra energi i kroppen.
 
Dessutom börjar ju Musikhjälpen snart, och jag längtar varje vaken minut. Musikhjälpen är ju aldrig en vecka som går på rutin. Jag kan därför inte tänka mig en bättre vecka  än att just då bara ta dagarna som dom kommer. Jag gillar ju att vara nära mina känslor. Nästa vecka kommer jag att vara så nära mina känslor det bara går, samtidigt som jag bara ska befinna mig i nuet. Jag kommer bara att njuta av vecka 50 fult ut. Detta ger ju också mig otroligt bra energi. Tänk att jag  kan känna så mycket för Musikhjälpen.
 
 
 
Jag vill bara avsluta detta inlägget också med att säga tack till alla som typ gratulerade mig igår till 10 år av bloggande. Framförallt på Instagram fick jag ett flertal peppande kommentarer, fler likes än vad mina inlägg i snitt brukar ha och mycket stöd i form av meddelanden som folk skickade till mig. Tack så jättemycket!!!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE