Måndag (2018 12 03)

Jag har haft en ganska bra dag. Lugn och avspänd. Jag har fått ganska mycket gjort och det känns bra. Jag kände av att det var kaos med mycket, men när man bara börjar ta tag i grejerna så har det gått ganska lätt att få ordning på allt. Det är ju tur att man har tjänat mer pengar än normalt under november. Det  gör gott nu i december. Mycket av allt man vill få gjort hittar man ju lösningar på, bara man har cash liksom. 
 
Efter att jag hade kommit hem från jobbet och fått i mig lite mat så blev jag bara så trött. Jag har ju jobbat i helgen. Jag har sovit dåligt dom senaste 3 eller 4 nätterna.  När jag väl sover så drömmer jag mardrömmar, och då vaknar man ju till med ett ryck efter att man har blivit livrädd. Jag visste ju nu att jag blir ledig under större delen av denna dagen, och jag är ju dessutom helt ledig imorgon. Då kanske det är bra om jag bara går och lägger mig för att sova lite. Det gör ju inget om jag sover bort en hel eftermiddag. Jag behöver ju inte somna tidigt ikväll liksom.
 
Det fick bli så. Jag sov ca 3 timmar. Efter sovandet har jag som sagt grejat mycket fram tills nu. 
Jag känner mig därför nöjd med allt denna dag. Jag har jobbat, sovit ut och fått gjort mycket av vardagliga saker som jag vill få ordning på. 
 
 
Imorgon får jag försöka starta dagen med en långpromenad. Efter det ska jag försöka att inte gå och läga mig mitt på dagen. Jag väntar till kvällen. Om jag har 12 km i kroppen efter morgondagens förmiddag, och grejar hela dagen fram tills att jag ska gå och lägga mig....då borde jag ju logiskt sätt sova väldigt gott under natten mellan tisdag och onsdag. 
 
Tänkte precis på en sak till: Imorgon fyller min blogg 10 år! Hur ska ni fira det? Hur ska jag fira det?
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE