Julafton

Nu är det jul igen. Hoppas att ni som är inne här på min blogg och läser får en god och mysig jul. Själv ska jag inte göra något speciellt. Det blir väl bara att jag kollar mer på TV än vad jag brukar göra just idag. 
 
Varje julafton så tänker jag alltid lite extra på min mormor. Hon dog nämligen just på julafton, så varje jul sen dess så kommer tankar som mest handlar om hur tacksam jag är för allt min mormor har gjort för mig. Jag vet verkligen inte om jag hade levt ett så bra liv idag om jag inte hade haft min mormor under dom åren då hur mycket som helst kändes väldigt jobbigt för mig.
 
En sådan här dag som julafton så tänker jag också mycket på alla dom barn som kanske inte kommer att få den julafton som dom helst av allt hade önskat sig. Jag känner åtminstone till en förälder som jag vet kommer att  dricka på tok för mycket alkohol idag. Sen kommer hans familj få se han somna under bordet. Att finns barn runt om i Sverige som kommer att tex behöva uppleva just detta är ju något som gör mig väligt ledsen i alla fall. Det finns ju också dom som får uppleva mycket värre saker. Många barn får inte den jul som dom säkert skulle vilja ha. För många barn tror jag inte det spelar någon roll om dom inte får exakt vad dom har önskat sig i julklapp. Många vill nu bara få den där julaftonen som alla barn förtjänar att få. Lugn och ro, massor av kärlek och trygghet. Själv känner jag mig bara så arg över att det finns så många föräldrar som inte kan fatta att man måste göra allt man kan för att barnens bästa. Hur svårt kan det egentligen vara att fatta liksom??? 
 
 För min egen del så är jag glad över att jag inte på något sätt har känt av någon julstress. Jag tycker det ska bli skönt att bara få vara hemma och slappa idag. Jag kommer att göra vad jag känner för att göra. Jag har massor av mat hemma. Jag skulle kunna duka upp ett fett jäkla julbord om jag känner för det men jag kan också strunta i det. Jag väljer själv liksom.
 
Jag kommer att ha en dag som jag bara njuter av och kommer bara att tycka att livet är fantastiskt. Jag är glad för att jag är jag. Jag glad för att jag är en person som vågar säga vad jag tycker och tänker. Jag är glad för att jag står upp för mig själv. Om jag önskar mig något i julklapp så är det att jag aldrig får en tanke på¨att sluta vara den jag är. Jag är nämligen så nöjd med att bara vara mig själv. 
 God Jul!
 
 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE