Detta kommer att kännas roligt och bra.

Jag ska snart gå och lägga mig. Jag har suttit och kollat på fantastiska Musikhjälpen. Det känns bra redan nu. Detta blir en rolig och bra vecka.
 
Det var kul att få se Peg ikväll. Hon gör ett sjukt bra jobb i MH. Känns coolt att jag har träffat henne en gång. Det var ju faktsikt en Musikhjälpen-grej den gången.
 Undra om jag kommer att få träffa henne när jag senare i denna veckan ska ta mig ner till Lund och stå utanför buren? När jag ser bilder från Lund och vad det är för stämning utanför buren, då längtar man tills att man själv kommer att stå där. Jag tror det kommer att bli jättekul. Jag kan ju inte veta, men det känns bra nu att jag ska göra ett besök. Jag har aldrig sett detta live, och jag vill göra det för att se om jag gillar detta då också.
 
Jag har  redan ikväll gjort ett försök att buda hem en auktion. Det var några skjortor som gärna hade velat ha. Jag klarade inte av att buda hem dom för när det var 5 sekunder kvar av auktionen så var det någon som budade över det bud som jag hade lagt bara 20 sekunder innan. Jag hann sen inte att trycka in ett högre bud när jag såg att jag blev överbudad. Jag hade ju typ bara 2 sekunder på mig. Så denna gången gick det åt helvete. Jag får ta nya tag med andra auktioner som jag kan tänka mig att försöka ta. Sen är det ju ingen fara om man misslyckas med att buda hem några skjortor. Sånt kan man ju bara gå ut och köpa när man vill. Dessutom sparar man ju dessa pengar när man bara är med och budar på en auktion. Budar man inte hem en auktion så kostar den ju inget för mig. Så man behöver ju inte bry sig så mycket om någon annan tex smäller in ett högre bud när det bara är 5 sekunder kvar av en auktion. 
 
Oavsett vad jag lyckas eller misslyckas med under denna veckan, så älskar jag Musikhjälpen. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE