Kvällens tankar.

Jag är ju hemma igen från Lund och nu slipper jag i alla fall säga att jag inte har sett Musikhjälpen på den plats där man väljer att ställa buren. Nu har jag sett det live och många roliga upplevelser av vistelsen i Lund har jag fått, men mycket var ganska jobbigt också. Det blev ju att jag stod utanför buren i många timmar, 3 dagar på raken. Visst var det mycket som var roligt och bra, men det blir tufft för kroppen oavsett. 
 
En grej som var lite roligare än allt annat det var när jag stötte på Peg och kunde kramas och småprata lite med henne. Hon är ju bara så himla snäll. Jag träffade ju även henne förra året som också i slutändan hade med Musikhjälpen att göra.
 Det kändes bra att hon kände igen mig och även visa det för mig att hon faktsikt gjorde det. Jag hade säkert blivit lite ledsen annars. Även Josefin Glenmark som sjöng tillsammans med Peg i buren i torsdags kände igen mig. Henne träffade jag ju också förra året, samtidigt som jag träffade Peg.  
 
Jag har inte skänkt så mycket pengar än till årets Musikhjälpen. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra i år. För mig är det ju viktigt att jag känner att jag bidrar för att jag själv vill det. Jag bryr mig liksom inte om vad andra säger. I detta nu så ligger det ju uppe många auktioner som jag skulle kunna tänka mig att buda hem. Samtidigt tänker jag på tidigare erfarenheter av att buda och ta hem auktioner för Musikhjälpen. Hur jag har känt tidigare påverkar naturliogtvis hur jag tänker att jag ska göra i år. Det är inte så att jag inte har bidragit med nånting i år, men det handlar ju bara om max 1000 kr.
 
Nu kämpar jag mest på med att återhämta mig ordentligt. Jag ska ju börja jobba på måndag och då är det ju nytt schema och långa pass som gäller. Ska jag orka detta så måste jag ju återhämta mig ordentligt.
 
Jag är nöjd med dagarna nere i Lund. Det var lagom många dagar. Jag åkte ner i onsdags och åkte alltså hem idag. Om jag ska ångra nånting så kanske det är att jag skulle ha åkt ner i tisdags och åkt hem igår istället. Det hade varit lugnare och bättre för min kropp också. Det kan vara så att jag nu har för kort tid att återhämta mig på och då får jag vänta med vilan tills nästa samanhängade ledighet kommer. Det är i alla fall minst en vecka dit. Jag kommer ju att kännas i kroppen när man kör alla dessa långa dagar. Sen kommer det ändå att gå bra för jag är ju ledig några fler dagar per månad nu än vad jag har varit tidigare.
 
Musikhjälpen är ju inte slut nu. Det fortsätter ju något dygn till. Jag får väl se hur mycket pengar jag kommer att skänka. Jag vet inte mer om den saken nu än vad jag visste förra veckan. Jag kommer inte känna något dåligt samvete över att jag "bara" skänker 1000 kr. Om jag skänker mer, så är det för att jag själv vill det och blir det så att jag skänker mer så beror det säkert på att det då finns någon auktion som jag verkligen vill buda hem. Sen är det ändå ingenting som jag kommer att vara ledsen för om jag missar. 
 
 
 
  
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE