Allt känns bra inför julhelgen.

Jag har sköna lediga dagar. Allt känns bra inför julen. Jag har inte känt av någon julstress överhuvudtaget. Det enda som kanske stressar mig lite är att jag inser att jag har en arbetsdag på tisdag igen. 4 dagar av ledighet går jäkligt fort, men jag är ju fortfarande ledig så jag får njuta av ledigheten ett tag till. 
 
Jag var ute på en långpromenad idag. Jag tar tag i det direkt på morgonen och går då 12 km i ett ganska högt tempo.
 
 Naturligtvis är jag långt ifrån mitt maxtempo, men jag trycker ändå på mer nu än vad jag brukar göra när jag går det där varvet på 12 km. När man har gått halva varvet så är man helt dysvett och då fortsätter jag bara att trycka på med samma fart. När man sen har kommit hem och fått ta den där duschen, fått i sig lite mat och druckit mycket vatten, då känns min kropp precis så bra som jag vill att den ska kännas. Detta håller sen i sig i flera dygn. Promenader ska man fan inte underskatta! Dessutom är det ju väldigt skönt att bara komma ut och få rensa tankarna från allt möjligt skit som man kanske går och bär på i sitt huvud. 
 
Imorgon är det julafton och jag har väl egentligen inte några planer alls. Jag tar väl lite dagen som den kommer. Överhuvudtaget så är jag inte mycket för traditioner och sånt som man ofta förknippar julen med. Jag vill ha det mer som jag har det under vilka andra dagar som helst. Jag känner inte för min egen del att julen är viktig att fira. Jag firar hellre nånting (vad som helst) när jag själv känner för det. Julafton tycker inte jag är en av årets höjdpunkter. Jag gillar bättre dom dagarna som det tex är Musikhjälpen eller Bokmässan. Detta är mer årets höjdpunkter för mig än själva firandet av julafton. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE