3 punkter om vad som är bättre nu🚍🚌

 
Jag har nu kört på det nya schemat i två dagar. Jag  tycker att det känns bra. Jag känner att väldigt mycket bara har blivit till det bättre. 
 
 1. Nu har jag ju två matraster. Jag äter både frukost och lunch på jobbet. Till skillnad från förra schemat så känner jag mig inte hungrig när jag kommer hem efter jobbet längre. Tidigare gjorde jag det för jag fick äta alldeles för tidig lunch. Det gjorde i sin tur att jag åt på tok för mycket kvällen, efter jobbet. Det känns som körning som jag har nu är betydligt bättre för min mage. 
 
2. Jag slutar ofta 1-2 timmar tidigare än vad jag gjorde förut. Jag börjar typ bara 40-60 minuter tidigare än på mitt förra schema, men jag ändå så att jag ofta har hela kvällen ledigt. Om jag någon dag slutar lite senare, då börjar jag oftast ganska sent också. Det är ju också skönt att inte varje dag behöva vräka sig upp klockan 04:00 på morgonen.
 
3. Jag har mer av den körningen som jag gillar att köra. På mitt förra schema fanns det mycket som jag inte gillade och dessutom var det betydligt mer stress förut. Nu är det mycket lugnare. Tex imorgon ska jag få köra mycket Vänersnäs. Den linjen gillar jag ju bästa att köra av allt jag kör. Kul då att jag nu på mitt nya schema får köra mycket mer av den linjen. Detta med vad jag kör har blivit mycket bättre än tidigare. Dessutom kör jag inte så långa perioder innan raster och avslutet för arbtsdagen. Perioderna mellan körning, rast och avslut är betydligt kortare nu. Därför känner man soig inte så slut i kroppen, även om man har haft en lång arbetsdag. 
(null)
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE