Verkar vara en het "potatis".

Igår skrev jag ett inlägg om hur jag tänker kring politik och bl.a. vad jag tänker kring att det snart är val. Vad ska jag rösta på och vad tycker jag är viktigt.
 
Jag vet inte än vad jag ska rösta på.
Jag pendlar lite mellan Centerpartiet och Kristdemokraterna. 
 
 
Jag har fått några kommentarer från arga läsare som tyckte att jag skulle tänka mig för innan jag röstar. Man påstod och vräkte ur sig  massor av saker som jag inte tänker tro på förrän någon bevisar allt de för mig. Tänk att politik kan vara en sån het "potatis". Vissa tror liksom att dom bara kan allt och alltid har rätt i allt de dom säger. Vissa vräker ur sig massor av saker utan att ha det minsta belägg för att de dom påstår är sant. 
 
Jag kommer inte att publicera något av sånt som vissa skrev till mig. Jag kommer heller inte att berätta så mycket om  vad folk skrev. Jag tänker bara konstatera att politik kan göra folk väldigt arga och upprörda. Mitt inlägg om politik som jag skrev igår sticker ju inte ut på något sätt, men alltid när jag skriver om politik så leder det till att folk blir förbannade. Jag tänker bara att det måste vara jobbigt att vara en sådan person som har ett sånt katastroftänkande. 
 
Jag bryr mig inte så mycket om politik. Jag är inte superintresserad och jag upplever inte att poltikernas uttalanden och beslut påverkar mitt liv i någon större utsträkning. Politik är ingen stor sak för mig och jag har svårt att bli upprörd över den. Naturligtvis finns det saker i vårt samhälle som också gör mig upprörd, men ingenting upprör mig till den graden att jag får ett jobbigt katastroftänkande. Jag är också ganska trött på folk som skyller sina patetiska skitliv på politikerna.
 
Jag är inte heller av åsikten att allt som inte är bra i Sverige är politikernas fel. Och oavsett vad som blir bättre så kommer det alltid att finnas saker som man tycker borde bli ännu bättre. Sen är det ju också så att allt de som är bra, måste ju också utvecklas till att bli ännu bättre. 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE